18 augusti. Snart är hösten på ingång och full fart med jobb och aktiviteter tar fart. Det är då det är dags att boka en avslappnande hot stone massage. Skäm bort dig själv en stund, det är du värd!

8 augusti 2021. Imorgon måndag är jag tillbaka igen efter några veckors semester. Välkommen att boka en massage!

25 juni. Önskar er alla en rogivande midsommarhelg🌺 Kanske behöver du en massage efter alla grodhopp🐸

21juni 2021. I helgen hade jag premiär med utomhusmassage. Det blev så lyckat och kunderna nöjda. Tänk att få lyssna på fågelkvitter, känna solens värme och en liten vind då och då. Vi du också få uppleva en massage utomhus? Kanske har du en trädgård eller någon annan trevlig plats där vi kan utföra behandlingen. Samla ihop ett litet gäng och kontakta mig så bokar vi in en dag som passar.

Snart är det Alla hjärtans dag❤️ Passa på och ge bort ett presentkort på en avkopplande massage. Erbjudande fram till söndag den 14 februari, köp ett presentkort för 650 kr och få ett värde på 750 kr.

Börja 2021 på bästa sätt, unna dig en avkopplande massage. Det går även att boka duo-massage tillsamans med din partner eller vän.

Nu kan du boka triggerpunktsbehandling (muskelknutor)

Triggerpunktsbehandling är en något tuffare behandlingsform än klassisk massage där specifika punkter, så kallade muskelknutor behandlas med tryck. Denna metod är något mer smärtsam och smärtan kan även stråla till andra delar av kroppen men lättar när trycket tas bort. Ofta så behövs denna behandling behandlas 3-5 tillfällen med 5-7 dagars mellanrum.

Triggerpunkter

I lördags gick jag utbildning inom triggerpunkter, jättekul och inspirerande. Jag har hunnit med några praktiktimmar och det är väldigt roligt när man hittar de små ömma punkterna. Mer information kommer när du kan boka triggerpunktsbehandling.